Akce „Setkáváme se“

Tato klíčová aktivita „Setkáváme se“  uspořádala pro cílovou skupinu žáků a pracovníků partnerských škol společná setkání. Žáci měli možnost poznat různé druhy terapií, účastnit se programu. Poznali i žáky z jiných partnerských škol.

V rámci projektu se uspořádalo CAVDV společná setkání žáků z partnerských škol a jejich pracovníků:

  • V měsíci květen proběhla jedna Akce „Setkáváme se“ , která byla konaná dne 26.5. 2015 ve Strakonicích. Jednalo se o setkání žáků z DD Písek, DD Volyně a Spec. školy Strakonice. Celá akce byla v tématu o pohádce Perníková chaloupka.
    .
  • V měsíci září proběhla jedna Akce „Setkáváme se“, která byla konaná dne 16.9. 2015 pořádanou organizací MŠ, ZŠ a Praktické školy Strakonice.  Zúčastnili se žáci a děti pořádající školy, dále Základní školy speciální Písek a našeho DD Volyně. Akce probíhala jako součást Evropského týdne mobility za přispění Města Strakonice.
    .
  • V měsíci říjen proběhla jedna Akce „Setkáváme se“, která byla konaná dne 2. 10. 2015 v DD Písek. Zúčastnili se i přátelé z Volyně a Strakonic. Součástí programu bylo divadelní představení Hurvínkova cesta do Tramtárie.
    .
  • V měsíci leden proběhla jedna Akce „Setkáváme se„, která byla konaná dne 11. 1. 2016 ve Spec. škole Strakonice. v rámci akce bylo připravené herecké vystoupení v pohádce „Čert a Káča“.
    .
  • V měsíci únor proběhla jedna Akce „Setkáváme se“, která byla konaná dne 25.2. 2016 ve Strakonicích. V rámci „Setkávání“ žáci ze Strakonic společně s kamarády z Volyně a Písek se pobavili na připraveném tanečním maškarním bále.

.

25. 2. Setkáváme se

11.1. 2016 - Čert a Káča

Akce „Setkáváme se“